train your mind

Nieuwe plannen maken, heerlijk in de koelte van de yogastudio samen met mindfulness coach Karin Cristofoli (van Gericht op Aandacht). Op zaterdag 22 augustus gaan we samenwerken en geven we ee

Yoga for every-body!

De kinderyogalessen zijn geweldig, net zoals de lieve kinderyoga juf Loes :). Vol fantasie en vindingrijkheid neemt ze de kinderen elke week, op de mat, mee op reis.

Vorige week de eerste volle week met yogalessen gehad in het nieuwe jaar. Vol met afwisselende yogalessen, vol enthousiaste docenten, vol met ouwe-trouwe cursisten en ook veel nieuwe gezichten.

Loslaten is een transformatieproces. Niet iets wat van het ene op het andere moment gebeurt. In de herfst zie je eerst het verkleuren van de bladeren aan de bomen.

Na de 2 kinderyogalessen voor Sjors Sportief druppelen de eerste aanmeldingen binnen voor het blok van de 8 lessen die Loes gaat geven.

Heb je ook zo een zin in de zon? Het Paasweekend belooft mooie warme dagen te brengen. Ik merk dat mijn energie toeneemt.

We hebben er 5 van: zien, horen, voelen, proeven en ruiken. Ze stellen ons in staat om van alles te ervaren, om ons leven rijker en mooier te kleuren.

Vanochtend de laatste yogales van 2018 gegeven. Het was de 'Goed-Doel' les met 12 enthousiaste yogi's & yogini's.

Vorige week zondag was het de hele dag psoas-dag. Een fijne dag onderdompelen in de spier die ook wel de 'spier van de ziel' wordt genoemd.

Héél blij & dankbaar ben ik dat kinderyoga docente Loes Balk, van True Color Kinderyoga, ouder & kind yoga workshops komt geven bij Liv'in yoga.

Na de kerst en vóór de jaarwisseling de stilte induiken, 2 uur lang een reis door het lichaam van top tot teen (of van teen tot top) maken? Dat kan!

gedicht_1
regen

I'll always be there for you - Yoga Mat

"Yoga is the fountain of youth. You’re only as young as your spine is flexible"

Deze week zijn de raamstickers binnengekomen. Ik ging er vanmiddag mee aan de slag om ze aan te brengen op de deuren van de yogastudio.